Spullen weggeven?

4 Reacties
 • Cis Deyl

  Oct 9, 2012 - Reply

  De oprichtster en zelf kunstenares, Cis Deyl, van Make It Art Worthy geeft al ruim een jaar lang met regelmaat gratis dingen weg om daar (andere) kunstenaars mee blij te maken. Tevens stelt zij kunstenaars belangeloos in de gelegenheid om oproepjes te plaatsen waarin zij te kennen geven naar bepaalde materialen op zoek te zijn of om zelf ook dingen weg te geven. Het gestaag groeiende aantal ‘fans’ levert een groot netwerk op van mensen die een groot groen hart hebben voor kunst of met een artistieke instelling naar duurzaamheid kijken. Tussen de bedrijven door geeft MIAW allerlei wetenswaardigheden door die te maken hebben met kunst (in zeer brede zin), duurzaamheid en een gezond leven. Een hele leuke FB-pagina!

  • Buy Nothing New

   Oct 11, 2012 - Reply

   Hi Cis, dank je voor je reactie! Mooi hoor. We gaan deze pagina op onze website plaatsen!

 • Mirte

  Oct 21, 2012 - Reply

  Gratisoptehalen.nl
  Allesgratisafhalen.nl
  Gratisafhalen.nl
  de namen lijken allemaal op elkaar, maar dit zijn nog 3 gelijksoortige sites.

 • Helene

  Oct 14, 2013 - Reply

  Greedschappen, kleine machines en vervoermiddelen die defect zijn maar nog gerepareerd kunnen worden, kunnen worden ingeleverd bij Stichting Betuwe Wereldwijd.

  Betuwe Wereldwijd is een solidariteitswerkplaats die bijdraagt aan werkgelegenheid in het kader van internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling.

  Het werk bij Betuwe Wereldwijd bestaat uit inzameling, revisie, opslag en verzending van gebruikte goederen ten behoeve van projecten in ontwikkelingslanden. Een oude hand- of trapnaaimachine die hier ongebruikt op zolder staat, kan daar voor mensen een kans betekenen zelfstandig hun brood te verdienen. Dat geldt ook voor andere producten zoals diverse gereedschappen, breimachines, fietsen, rolstoelen, schrijfmachines en computers met toebehoren, en niet te vergeten: muziekinstrumenten.

  http://www.betuwewereldwijd.nl

Laat hier een reactie achter