Ruilen en geven op Facebook

9 Reacties
 • Sytske

  Nov 26, 2012 - Reply

  Naast Ik geef weg is er inmiddels ook Ik geef weg: boeken
  https://www.facebook.com/groups/390444851025189/

  En vermoed dat er meer weggeefgroepen zijn die per stad/regio zich organiseren, spullen zijn zo makkelijker af te halen, dus ook geen extra portokosten.
  Bijv. Weggeefhoek 070: https://www.facebook.com/groups/389785917742729/

 • isabel

  Jul 9, 2013 - Reply

  zoek een fornuis voor mijn zoon. In de buurt van Den Haag. Ter ruil heb ik wat merkkleding mt 40/42. of zilver servies en evt. wat glaswerk (dsign)

 • Jojanneke Dekens

  Sep 23, 2013 - Reply

  Ik ben onlangs op facebook een ruilpagina begonnen…iedereen mag lid worden!

  https://www.facebook.com/groups/332001723575193/

  en natuurlijk zou ik het heel leuk vinden om mijn ruil-groep op deze site terug te zien..zodat nog meer mensen hun spullen kunnen ruilen! Zo houden we de wereld iets schoner en mooier!

  Groeten jojanneke

 • Matrija

  Nov 3, 2013 - Reply

  En weten jullie al hoe leuk de groep Amsterdam yard sale! Is?!

  • kimvandijk

   Nov 4, 2013 - Reply

   šŸ˜€

   • Carine de Jager

    Jan 5, 2014 - Reply

    Hey Kim. Wat een geweldig initiatief! Ik ga je volgen dit is de toekomst! Buy nothing new! Ben ik net gaan shoppen in de uitverkoop weliswaar maar toch. Ik ga eens proberen in jouw gedachte te handelen, zeker wanneer het rust geeft, zoals jou is overkomen. Heel veel succes.
    Groetjes Carine de Jager

    • kimvandijk

     Jan 6, 2014 - Reply

     Ha Carine!

     Wat leuk om van je te horen! Hoe ben je op onze site terecht gekomen?

 • tru

  Nov 5, 2013 - Reply

  https://www.facebook.com/groups/616230298433868/

  Ruilen is voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten hier gaat het echt alleen om spullen of diensten te ruil aan te bieden.
  Dus er mag geen geld voor gevraagd worden.

  Of het nu gaat om het ruilen van een kado, fiets, die ene speciale postzegel, een stripboek, sieraad, speelgoed of misschien wel een (huur)huis. Waar u tegen wilt ruilen, is aan u!

  U kunt diensten aanbieden of van baan ruilen. Misschien wilt u uw heg laten snoeien in ruil voor een schilderbeurt van een woonkamer? Alles kan en ruilen is nog leuk ook!

 • Malou Kool

  Aug 13, 2014 - Reply

  Eten ruilen in Barneveld

  Eten ruilen is leuk, sociaal, makkelijk, ecologische en het is heerlijk.
  Eten ruilen in Barneveld is de perfecte manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, te vernieuwen, nieuwe dingen te bereiden, inspiratie op te doen, jezelf uit te dagen in de keuken, ontdekken van nieuwe gerechten, verhalen te delen en het stopt voedselverspilling.

  Hoe werkt het?
  Er is maar een regel, de producten moet je kunnen ruilen. Je kunt aan van alles denken, gebakken taarten, huisgemaakte jam, thee, huisgemaakte snoep, groeten uit je tuin, huisgemaakte sauzen, eieren van je kippen, verse kruiden uit je moestuin. Daarnaast gebruik je geen geld, maar ruil je jouw producten met de producten van een ander.

Laat hier een reactie achter